Tavaramerkki-ilmoitukset

Rekisteröidyt tavaramerkit ja palvelumerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

ABBYY Lingvo on ABBYY Software, Ltd:n tavaramerkki.

Adobe Acrobat, Adobe Flash, Adobe Acrobat Reader ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

AVAST, Facebook ovat omistajiensa omaisuutta.

AVG on rekisteröity tavaramerkki.

Bing, Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft Outlook, Microsoft Office, Microsoft Photos, Windows Installer, Windows Live, Microsoft, Windows, Windows Vista, Windows Media, Office 365, Skype, Visual C++ ja Xbox Game Bar ovat Microsoft-yritysryhmän tavaramerkkejä.

Battle.net on Blizzard Entertainmentin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Cloudflare on Cloudflare, Inc: tavaramerkki ja/tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muilla oikeustoimialueilla.

ESET ja ESET NOD32 ovat ESET, spol. s r.o:n tai vastaavien tahojen tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

JavaScript on Oraclen ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki.

Apple, macOS, iTunes ja App Store ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

IOS on Cisco Systems, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja tietyissä muissa maissa.

Google, Chrome, Google Chrome, Chromium, Google Earth, Google Input Tools, Google Play, Google Public DNS, Android ja YouTube ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

McAfee on McAfee, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Mozilla ja Firefox ovat Mozilla Foundationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Norton on NortonLifeLock Inc. tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

PlayerUnknown’s Battlegrounds on Pubg Corporationin tavaramerkki, rekisteröity tavaramerkki tai palvelumerkki.

Unreal Engine on Epic Games, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Trend Micro on Trend Micro Incorporatedin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki.

Sivun alkuun